Juni som försvann

Det var ett tag sen sist. Då handlade det om igelkotten. På den fronten har det varit lugnt. Men i natt vaknade jag av att någon skrek på gatan. Vi har hamnfest i Simrishamn. Tittade ut geno fönstret och fick se en stor ”kotte” som korsade gatan och kröp n under vår port. Kan igelkottar gå 5 km för att hitta hem?! Någon som vet?

Juni började med en tur till Nässelbygden i Harry Martinssons fotspår. Arrangerad av Jörns Resor, http://www.jorns.se. Har börjat sprida mina gracer lite. Sen kom Karl-Everts Busstouring med en buss glada Trollhättingar  på Österlentur. Midsommar kom och gick, alltid lika trevligt med god mat och goda vänner. Sen bar det av till Paris med Gruppresor från Grums. Det känns verkligen som hemma att traska runt i denna metropol. Dofter, ljud, mat och språket inte minst. Njöt av varje sekund. Därmed var också juni slut!

Slutligen lite boktips för er som gillar Paris:

Mitt Montmartre av Anna-Lena Bergelin. En underbar liten bok om ”kullen” La Butte och hur man förgyller vardagen med kära väninnor

En gentleman i Paris av Nicolas Barreau. Om hur det är att skriva en bok utan att tänka på vilka konsekvenser det kan få. Lagom portion av kärleksmåltider och olyckliga hjärtan.

mitt-montmartre

en-engelsman-i-paris

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s