Dags igen!

Så är jag på banan igen! Ibland behövs en andningspaus. Men så drar det ihop sig till nya resor och då börjar skrivklådan. På torsdag kväll åker jag och kära väninnan/guidekollegan på reseledarträff  med Jörns Resor. Vi skall bo på Landhotel Schloss Teschow strax söder om Rostock.

thumbs_teschow-07Ett trevligt ställe omgivet av golfbanor. Dessutom med möjlighet till bad och massage… På lördag är det workshop och reseträff för Jörns resenärer som får höra om årets program och prata resor med oss som kan resmålen.

Hemma söndag eftermiddag men återvänder inte ända hem utan stannar över hos Karin i Ystad, för tidigt måndag morgon går bussen till Jokkmokks marknad. Det är tredje gången med Hagestad Touring. Kör gör Sune och Peter, precis som i fjol och även om det är långa dagsetapper så är det en härlig tur! Hoppas bara att termometern inte kryper längre ner än – 20 C. Första resan var det – 32C, inte roligt för man orkade inte vara ute så långa stunder i taget. Återkommer med rapporter ”unterwegs”.

Under fliken resor ligger bilder från förra årets Jokkmokkresa.

Annonser
Det här inlägget postades i Resor och utflykter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s