Öland – gammaldags efterrätt med äpple

4-5 portioner

1 stort äpple, 4 dl rivet torrt mörkt bröd, 1 msk syltade och hackade apelsinskal, 3-4 msk apelsinsaft, 2 dl vispgrädde

Riv äpplet. Blanda äpple, bröd och apelsinskal. Tillsätt saften lite i taget. Lägg blandningen i en skål. Vispa grädden och lägg över eller servera den till.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s