Ingefärskakor

2 hg margarin, drygt 2 dl strösocker, knappt 1,5 dl sirap. 1 tsk kanel, 2 tsk ingefära, 1 dryg tsk bikarbonat, 8 dl vetemjöl

ingefära

ingefära

Hetta upp strösocker, sirap och kryddor i en gryta. Häll det över margarinet (eller smör som jag brukar använda).

Blanda bikarbonat och mjöl. Blanda med socker-sirap-krydd-blandningen.

Gör rullar och låt det svalna. Skär sedan i skivor och grädda i cirka 200 grader ett par minuter.

Gott!

Det här inlägget postades i Recept och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s