Gammaldags äppelkaka med vispgrädde

4 portioner

Bryn 2 dl veteströ i 4 msk smör. Låt det kallna. Varva det med 4 dl äppelmos i 4 portionsglas. Vispa 2 dl grädde och lägg en stor topp i varje glas.

Lätt som en plätt och mumsigt och för all del hyfsat kaloririkt! Beror naturligtvis på hur sött moset är och hur mycket vispgrädde man tar.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s