Botox

Förra inlägget handlade om behandling med botox för överaktiv blåsa. Satt och letade runt kring botox som då huvudsakligen är till för att ta bort rynkor. Tänk vad mycket som gäller utseende och förbättringar idag. Dieter, rynkborttagning, platsikoperationer …. När det gäller botoxbiten hittade jag bilder på hur det kan se ut efter misslyckade injektioner (och operationer)

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Donatella Versace

lejon

Lejonkvinnan

Evig ungdom, är det verkligen något att sträva efter? Vad är det för fel att bli gammal och rynkig – det ingår ju i konceptet!

Annonser
Det här inlägget postades i Tankar kring ålder och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Botox

  1. Lisa skriver:

    Det finns ju vissa som överdriver med plastikoperationer och injektioner. Jag började med botox när jag var 29 år gammal, hade en väldigt djup bekymmersrynka som fick mig att se MYCKET äldre ut. Förr eller senare kommer man åldras men om man mår bättre av att förebygga rynkor och se fräschare ut, varför inte? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s