Barnbarnsbesök

Nyutslagen bokskog

Nyutslagen bokskog

Idag har jag lämnat tillbaka 10-åriga barnbarnet till föräldrar och syskon. Körningen gick delvis genom nyutslagen bokskog. Hon skulle springa Lundaloppet, med pappa och storasyster. Hoppas det gick bra, får väl en rapport så småningom.

De kom i torsdags hela familjen och vi firade fina svärdotterns födelsedag några dagar i förväg. Alltid lika trevligt. Så stannade lilla gullisen kvar här hos mig till idag.

vitsippa

Vita och rosa sippor

I går hade vi en hel dag, heldag. Efter frukost en promenad med hunden i vitsippemarker, härligt väder. Sedan åkte vi till Simrishamn och Ewa som skulle passa Guita (min hund) några timmar medan barnbarnet och jag gick på en petroglyfisk invigning på Österlens museum- virtuella upplevelser kring hällristningar. Jättefin invigning.

Efter det traskade vi ner till torget och handlade lite. Så kändes det att det var en god stund sedan frukost så vi gick på café – Thulins – och fikade.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASå gick vi tillbaka till Ewa igen och hämtade hunden. Ewa följde med hem hit och vi gick en promenad till med båda hundarna. Det finns ett ödehus där vi gick och lilla barnbarnet undersökte det noga – inomhus efter att ha klättrar in genom ett fönster. En gammal traktor fanns det också att undersöka. Och en gammal harv, hundkoja och allt möjligt annat.

På kvällen hade vi lite mys med glass, chips och nötter till Let’s dance.

Härlig dag!

Annonser
Det här inlägget postades i Österlen, Bilder året runt, Glimtar ur mitt liv; Kerstin och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s