Det liknar vår

getingIdag kom det in en geting (vespula vulgaris!) i huset – kändes vårligt även om jag egentligen inte gillar, eftersom jag är getingallergisk och inte vet var jag har vare sig adrenalin eller Betapred. Just nu vet jag inte heller var den tagit vägen. Men det ger sig väl.

Vi har nu 7.5 grader i skuggan! Hunden och jag har varit på promenad både i skogen och på stranden, vilken ynnest att ha sådana promenadstråk utanför huset! Gick upp till Knäbäckshusen via skogen och sedan stranden hem – med solen i ansiktet. Oh, så skönt det var! Hunden badade också och har nu blivit torkad först med handduk och sedan med hårtork. Så har hon ätit och gått ut igen – antar att hon ligger någonstans i solen – eller så gräver hon på ett ställe som hon inte får gräva, bland pioner och andra blommor.

Det kan ju komma bakslag på vädret så det gäller att njuta för fullt. På bilden nedanför ser man vilket solglitter det var på havet idag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser
Det här inlägget postades i Österlen, Bilder året runt, Om oss och våra tankar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s