Vi köper mindre kött

Under de första sju månaderna av året minskade konsumtionen av gris och nöt med 2 %. Det kan bero på prisökningen på kött i tider av ekonomisk oro.

En trend är också att vi äter allt mer utländskt kött. Problemet med detta kan vara att slaktindustrin får en överkapacitet.

Så kan det nog också ha betydelse att det gått ut larmrapporter kring rött kött.

Det här inlägget postades i Saxat, aktuellt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s